HVWG ontvangt een mooie donatie van de Junior Kamer Gorinchem

Op vrijdagavond  10 januari 2020 tijdens de nieuwjaarsborrel van de Junior Kamer Gorinchem hebben wij als werkgroep HartVeiligWonen Gorinchem een cheque in ontvangst mogen nemen. De Junior Kamer Gorinchem hadden met hun mooie initiatieven een mooi bedrag opgehaald voor een goed doel. Gelukkig hebben ze gekozen voor HartVeiligWonen Gorinchem. Met door de Junior Kamer Gorinchem mooie opgehaalde bedrag, kunnen wij Gorinchem weer een beetje HartVeilig maken. Wij willen de Junior Kamer Gorinchem hartstikke bedanken voor deze mooie cheque en wat een waanzinnig bedrag! We gaan met deze donatie Gorinchem weer meer HartVeilig maken en zorgen dat Gorinchem een mooie dekking gaat krijgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.