Op naar een 100% dekking

We gaan de goede kant op in #Gorinchem. We hebben de afgelopen periode in Gorinchem maar liefst 3 nieuwe #AED’s er bij gekregen. Hiermee bereiken we onze doel van een AED in een straal van 300 meter beetje bij beetje steeds meer. We zijn ontzettend trots op de inwoners van Gorinchem die hier aan mee werken! Maar we zijn er nog lang niet. Zoals je kan zien in de afbeelding hebben we nog een aantal blind spots deze willen we uiteraard heel snel opgevuld hebben zodat we een #HartVeiligeStad hebben!
Heb je een idee? Laat het ons weten en we helpen u om het te realiseren!
(Elk groen bolletje met witte defibrillator teken is een AED in Gorinchem en de groene cirkel daar om heen is de 300 meter bereik van die AED).
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.