Lingewijk eerste wijk met 100% AED dekking in Gorinchem

Op 26 September 2020 was een leuke maar ook belangrijke dag in de Lingewijk. Daar is door Wijkbelang Lingewijk geld ingezameld om een AED te bekostigen. Deze AED is vanmiddag onthult en in gebruikgenomen tijdens burendag. De onthulling is gedaan door Wethouder Joost van der Geest. Met plaatsing van deze 24/7 AED op het Van Hoorneplein, is de Lingewijk nu volgens onze huidige doel (een AED in een staal van 300 meter) volledig gedekt. En is de Lingewijk nu de eerste wijk die op onze 300 meter norm 100% dekking heeft.
Deze AED is medemogelijk gemaakt door:
– De inwoners van de Lingewijk
– Wijkbelang Lingewijk
– Poort 6
– Biesheuvel EHBO & Opleidingen
– HartVeiligwonen Gorinchem
– Gemeente Gorinchem
Fotoreportage van de onthulling:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.