Nieuws

Bewoners De Gagel volgen Reanimatie en AED cursus

Afgelopen vrijdag middag (31-01-2020) hebben een aantal bewoners van De Gagel een reanimatie cursus gevolgd. Deze cursus is verzorgd door Biesheuvel EHBO, en is gehouden in het pand van de ASVZ. Onze speciale dank aan de #ASVZ voor het beschikbaar stellen van een ruimte om de bewoners van De Gagel op te leiden. Deze cursus is ze aangeboden omdat de VVE van De Gagel via de werkgroep HVWG een AED hebben aangeschaft en 24/7 beschikbaar hebben gesteld voor wanneer elke seconde telt.

Bewoners van De Gagel welke deel hebben genomen aan de cursus, gefeliciteerd met het behalen van de cursus.

#ASVZ Nogmaals bedankt voor het beschikbaar stellen van de ruimte.

#AED #Reanimatie #Cursus #HartVeiligWonenGorinchem #HartslagNU#LevensRedden #6Minuten #CPR

HVWG ontvangt een mooie donatie van de Junior Kamer Gorinchem

Op vrijdagavond  10 januari 2020 tijdens de nieuwjaarsborrel van de Junior Kamer Gorinchem hebben wij als werkgroep HartVeiligWonen Gorinchem een cheque in ontvangst mogen nemen. De Junior Kamer Gorinchem hadden met hun mooie initiatieven een mooi bedrag opgehaald voor een goed doel. Gelukkig hebben ze gekozen voor HartVeiligWonen Gorinchem. Met door de Junior Kamer Gorinchem mooie opgehaalde bedrag, kunnen wij Gorinchem weer een beetje HartVeilig maken. Wij willen de Junior Kamer Gorinchem hartstikke bedanken voor deze mooie cheque en wat een waanzinnig bedrag! We gaan met deze donatie Gorinchem weer meer HartVeilig maken en zorgen dat Gorinchem een mooie dekking gaat krijgen.

HartVeiligWonen bedankt Corbion

HartVeiligWonen bedankt Corbion

Voor het mogelijk maken dat nu een groot deel van Wijdschild onder de dekking van een AED valt. Met deze AED ( zie pijltje) is een groot deel van wijdschild een stukje hartveiliger gemaakt.

                         

Met de komst van de 26e AED die 24 uur per dag beschikbaar is, heeft HartVeiligWonen Gorinchem al bijna de doelstelling bereikt.

50

AED’s in Gorinchem

7

AED’s minimaal nog nodig

503

BurgerHulpVerleners

55

BurgerHulpVerleners nog minimaal nodig!